Wat verwachten wij?

Wat is er mooier dan het moment dat jij je nieuwe ratjes in je hart kan sluiten om daar enkele jaren veel plezier mee te beleven?
De spanning van de geboorte van een nest, welke kleuren en tekeningen zullen ze krijgen? Zal er wel die dumbo in het nest zitten die je graag wilt, of dat kleurtje? En hopelijk genoeg mannetjes of vrouwtjes, het is maar net waar je voor gekozen hebt.
Allemaal spannend, en niet alleen voor jouw, maar net zo goed voor ons, want elk nestje wat geboren moet worden geeft de nodige spanning.

Als hobby fokker van de tamme rat, verwachten wij van de nieuwe baasjes van de door ons gefokte dieren wel wat terug. 
Ten eerste natuurlijk of je wel heel goed overdacht hebt waar je aan begint en dat je 100% zeker ratjes wilt, maar er zijn ook andere dingen die wij van jouw als nieuw baasje verwachten. Zoals, dat je naar een dierenarts gaat als dat nodig is, dat je er alles aan zal doen om de dieren een zo rijk mogelijk leven te geven, met alles wat ze nodig hebben, inclusief een goede voeding voor ratten, dagelijks vers water en een stofvrije bodembedekking, en een goed ingerichte kooi waarin de ratjes zich kunnen vermaken.

Verder wordt door ons verwacht dat je ons op de hoogte brengt als je ratje komt te overlijden, de datum van overlijden, en de oorzaak. 
Natuurlijk willen wij tijdens het leven van de ratjes ook heel graag op de hoogte blijven van hoe het met ze gaat, en zo af en toe eens een update wordt daarom ook zeer op prijs gesteld.

En wat als je onverhoopt niet meer voor je ratjes kan zorgen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen, want 30STR ratten mogen niet zonder dat wij dat weten worden door verkocht of weg gegeven. Wij weten namelijk graag waar de dieren blijven. Wij nemen de door ons gefokte ratjes altijd terug, maar wel met hun kooi, die je dan later weer op mag halen, of bij ons achter mag laten, als we nieuwe baasjes voor ze hebben gevonden of ze hebben kunnen introduceren in onze groepen.

Wat krijg jij?

Als jij ons kan geven wat wij verlangen van een nieuw ratten baasje, dan ben je bij ons op het juiste adres. 
Want wat krijg jij van ons? 
Natuurlijk krijg je van ons ratjes die met zeer veel zorg, toewijding en passie zijn gefokt. 
Er worden regelmatig updates gegeven van de nesten, waardoor je dus via de foto's mee kan kijken hoe de ratjes opgroeien tot ze zo'n 7 weken oud zijn en je ze mag komen ophalen.
Zolang je ratjes leven zullen we altijd bereid zijn om je bij te staan in goede en slechte momenten. Wij leven met je mee, want uiteindelijk willen wij dat al onze 30STR ratjes een mooi, lang en gezond leven hebben. 
Natuurlijk hebben wij naast de ratten ook nog een privé leven, huishouden, werk en andere dieren, dus neem het ons niet kwalijk als wij niet een hele avond kunnen chatten of als wij niet direct reageren als je ons nodig hebt. 
Wij doen ons best om jouw als eigenaar van door ons gefokte dieren te helpen indien dit nodig is, maar ook wij kunnen natuurlijk niet alles. 

Als je wilt kan je bij je ratjes ook een stamboom krijgen, die je dan per e-mail wordt toegestuurd, maar als je zelf geen fokker bent, zal je daar wel zelf om moeten vragen, want normaal geven wij alleen stambomen aan fokkers.