Op de wachtlijst & reserveren? Aandachtig lezen!!!

Wij vragen iedereen onderstaande tekst aandachtig door te lezen 

Hoe kan je reserveren bij  30 Seconds To Rats?

Door een e-mail te sturen naar 30seconds2rats@gmail.com
Hierin vermeld je de volgende gegevens:
Naam
Adres
Telefoonnummer
Van welk nest je wenst te reserveren
Vrouwtjes of mannetjes en hoeveel
Huisdier of fokdier
Indien je een website hebt, graag de link vermelden
Geef ook door of je al ratjes hebt - of dat je al ervaring hebt met ratjes - of dat het voor het eerst is dat je ratjes gaat aanschaffen.

Geef je niet al deze informatie door dan kan ik de reservering niet in behandeling nemen.

Er mag altijd vrijblijvend contact met ons worden opgenomen.

Hoe werkt de wachtlijst?
Sinds 2018 werken we af en toe ook met wachtlijsten voor de nesten, dit gaat als volgt in z'n werk.
Bij de nesten zal komen te staan of de wachtlijst voor dat specifieke nest open of gesloten is, dus je weet dan ook direct of er voor dit nest een wachtlijst geldt ja of nee.
Als de rittens rond de 4 weken oud zijn, gaat de wachtlijst open. Wanneer, hoe laat en voor welk nest dat is, zal op de Home pagina duidelijk worden aangegeven.
Vanaf dat moment kan je een mail sturen met alle gegeven die hierboven bij: Hoe kan je reserveren bij 30 Seconds To Rats? staan.
Wie het eerst een mail stuurt, zal, NA MIJ, als eerste op de wachtlijst komen. LET OP!!! Je kan nog geen rittens uitkiezen, je staat dan op de wachtlijst voor rittens.
Als de rittens rond de 5 weken oud zijn, zal iedereen op volgorde van de wachtlijst een mail krijgen om rittens te kiezen, en daarmee bevestig je dan je reservering.

Reserveringen die binnen komen voordat de wachtlijst open is, worden niet in behandeling genomen en verwijderd. 
Reserveringen die niet alle gevraagde informatie bevatten, worden niet in behandeling genomen en verwijderd. 

Voor rittens met een aparte vachtsoort, zoals satijn, gelden soms langere wachttijden.
Voor silvermanes gaat de wachtlijst pas open als ze rond de 7 weken oud zijn, en kunnen pas opgehaald worden als ze rond de 10 tot 12 weken oud zijn.

Kunnen we al eens op bezoek komen?

Ja natuurlijk is het mogelijk om eens op bezoek te komen. Echter, er worden geen mensen toegelaten in de ruimte waar onze dieren staan. Het zal dus niet mogelijk zijn om bij onze volwassen dieren een kijkje te gaan nemen. Dit is puur ter bescherming van onze dieren, aangezien wij niet kunnen weten waar je al eerder geweest bent, en wie weet is dit wel bij een andere fokker geweest waar een ziekte heerst. Je kan dit via schoenen, kleding en zelfs via de adem urenlang verspreiden.

Kunnen ratjes thuis gebracht worden?

Ja dit is mogelijk indien de afstand niet verder is dan 20/30 minuten van Maldegem.
Er dienen ook brandstof kosten te worden betaald voor het brengen, maar liever hebben we dat je de ratjes hier komt ophalen.

Op erg warme zomerdagen, of bij ander extreem weer, vervoeren wij geen dieren.

Wanneer vervalt een reservering?

* Wanneer er geen reactie van de reserveerder is geweest na meerdere pogingen deze te contacteren.
* Wanneer de reserveerder niet akkoord gaat met de aanbetaling.
* Wanneer de reserveerder niet op de afgesproken dag en tijd verschijnt om de rittens op te halen, zonder enige berichtgeving.

Bij bovenstaande regels zal de reservering komen te vervallen, en de rittens zullen weer beschikbaar worden gesteld op de website, zodat iemand anders ze kan reserveren.

Nog even voor de duidelijkheid!!!

Voor uw nieuwe vriendjes of vriendinnetjes dient u zelf zorg te dragen voor een geschikt reismandje. (Een kartonnen doos, schoenendoos, kartonnen dierenwinkel doosje, kleinste maat Ferplast (Hamster) reismandje is hierbij geen geschikt vervoersmiddel voor een ratje. 

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw ratjes goed vervoerd kunnen worden indien u zelf geen vervoersmandje heeft. Laat ons dit echter wel zo vroeg mogelijk weten. Wij zullen dan een vervoersmandje voor u beschikbaar hebben staan voor de prijs van 15 euro. 

30 Seconds to Rats ratten die niet meer bij hun eigenaar kunnen blijven, mogen onder geen beding zonder de ons hiervan op de hoogte te brengen worden herplaatst, verkocht, aangeboden worden op advertentie site's.

Wij overleggen onderling met je, en zoeken samen naar een passende oplossing of tot eventuele terugname van de rat(ten)!
Wij nemen enkel ratten terug die bij ons geboren zijn, want wij zijn geen opvang.