T nest 2017 - Geboren op 15 december

ALLE RITTENS ZIJN BESPROKEN

TLR Raksha
Amerikaans blauw zwartoog marter
Gladhaar / Dumbo

30STR's Burton
Sealpoint siamees roodoog
Gladhaar / Normale oorstand


Op 15 december werd ik aangenaam verrast, want ik had totaal niet meer verwacht dat Raksha drachtig zou zijn. Ik zag haar niet dikker worden, en had op de 12e een andere man bij haar gezet, waar ze meteen goed mee overweg kon en ze lagen dan ook lekker samen te slapen. De 15e stond ik zo een beetje te rommelen en hoorde ik de piep geluidjes van pasgeboren rittens, en Raksha was aan het bevallen. De man zat op zijn gemak in een andere hoek van de duna. Natuurlijk heb ik die man meteen weg gehaald, en Raksha verder met rust gelaten. Ze gaf ons 7 rittens en zo te zien (onder voorbehoud) zijn het 4 meisjes en 3 jongens. Ik ben erg blij nog een nest van dit koppel te hebben, want hierna gaat Raksha met pensioen, en de jonge Burton woont nu bij Rattery Maison Eimeneis, om daar voor mooi nageslacht te zorgen.

5 januari:
De rittens zijn geweldig, en met deze super ouders had ik ook niets anders verwacht. Super mooi en dan ook nog eens een karakter om te zoenen. ALLE RITTENS ZIJN BESPROKEN

28 december:

De laatste foto's van dit jaar. 

21 december:
De rittens groeien goed en worden dikzakjes. Eentje blijft  nog een beetje achter, maar de kleine doet haar best en groeit ook net als de rest. 

18 december:
De eerste foto's van de kleintjes. Twee zijn er een stuk kleiner dan de rest, maar ze doen het verder goed.