J nest 2018 - Geboren op 7 mei

Uit dit nest gaan geen fokdieren weg - De rittens mogen verhuizen in het weekend van 16/17 juni
ER KAN NOG NIET GERESERVEERD WORDEN VOOR DIT NEST

30STR's Oracle
Golden Siamees
Gladhaar / Normale oorstand

Oracle is een mooie Golden Siamees. Ze is in de groep een dier wat nogal op zichzelf is, het is een rat die niet enorm gesteld is op mensen, maar wel erg goed in de groep ligt, en zo een beetje op de achtergrond leeft, en haar eigen ding doet. Ze is geen dominante dame, en ondanks dat ze niet echt een mensenvriendin is, zal ze niets doen. Het is een vriendelijke dame. Oracle werd in ons O nest geboren op 11 september 2017. Dit is zowat exact hetzelfde stukje tekst als wat je bij haar zus Onyx kan lezen, maar ze zijn van karakter dan ook identiek.

Zeus
Albino
Gladhaar / Normale oorstand

Zeus is een behoorlijk grote vent. Hij kwam als slungel hier bij ons wonen en is uitgegroeid tot een beer. Hij heeft een enorme kop en is schitterend van bouw. Zeus is een echte goedzak, die alles wel best vindt, en het liefst de hele dag in zijn hangmat ligt te slapen, met zijn 2 kooigenoten. Hij zal er niet snel uit komen, alleen voor te eten en te drinken. Ondanks dat het zo'n sul is wist hij Oracle wel te versieren. Helaas hebben we niet zo heel veel achtergrond informatie over hem, maar hij is mogelijk een satijn/harley drager. Zijn makkelijke zachte karakter, maakt hem de ideale man voor Oracle.


Er zijn 14 rittens. Onder voorbehoud 7 mannen en 7 dames

24 mei:

15 mei:

Helaas is er 1 ritten verdwenen en er zitten nog een paar kleintjes tussen. Hopelijk gaan hun er wel door komen. Ook deze rittens hebben ondertussen een heel mooi glanzend vachtje.

8 mei:
Oracle is alweer helemaal zichzelf en doet haar best om haar 15 kindjes een vol maagje te geven. Daardoor heeft ze vast niet heel veel tijd om al haar kindjes ook goed te wassen LOL. Een paar rittens hebben wat beurse plekken opgelopen tijdens de geboorte. Geen zorgen, dat trekt vanzelf weer weg.