H nest 2018 - Geboren op 14 april

WIL JE OP DE WACHTLIJST VOOR DIT NEST? DAT KAN, MAAR RESERVEREN KAN NOG NIET
FOKDIEREN UIT DIT NEST ZIJN NIET MEER BESCHIKBAAR

ALLEEN NOG DAMES BESCHIKBAAR

ME's Vaya is een zwart berken downunder dumbo. Ze ligt zeer makkelijk in de groep. Vaya is geen rat die meteen aan komt stormen als de kooi open gaat, maar leeft meer op de achtergrond en gaat lekker haar eigen gang. Ze komt uit een lijn waar veel bont en bles in voor komt, en ook merle is in haar stamboom te vinden. Wat betreft kleuren vind je zwart, agouti, mink, blauw, beige en argente in haar stamboom.

30STR's Paisley is een eerste klas knuffelrat. Hij staat als eerste klaar en wil dan kroelen, waarbij je dan ook vele likjes van hem krijgt. Paisley is enorm speels en lief en ik hoop dat hij zijn karakter aan zijn kinderen door zal geven. Ik heb voor hem gekozen in deze combinatie, omdat er maar nauwelijks ratten met tekening in zijn lijn voorkomen. Vele ratten in zijn achtergrond zijn russisch blauw, met ver weg sable burmees, zwart en silverblue.


29 april:
De oogjes van de kleintjes gaan open, en ze groeien als kool. Ze zijn ook echt super brutaal, stuiteren, rollebollen door het nest, en (een beetje te hard) bijten hahaha. Ach alles moet geproefd worden, je weet maar nooit of je het op kan eten.
De meisjes (nog 4 vrij) op het roze, de kereltjes (allemaal gereserveerd) op het groen. 

25 april:
Dikkertjes

23 april:
Allemaal zwarte op 1 na.
Geen enkele downunder, maar wat zijn ze mooi.

14 april:
Volle buikjes, net een paar uurtjes oud

Wachtlijst:

Voor dames:
30STR - 1 x dame (afwijkende kleur) dumbo
Sien - 1 x dame - normale oorstand

Voor heren:
Liesbeth - 1 x zwart dumbo (opgehaald)
30 STR - 1 x man
Maureen - 1 x man