A nest 2019 - Geboren op 1 januari 2019
ONDER VOORBEHOUD - 6 DAMES + 7 HEREN

Moeder:
30STR's Hestia
Kleur: Chocolate
Tekening: Ier
Oorstand: Dumbo
Oogkleur: Donker
Vacht: Gladhaar
Geboren op: 14 april 2018

Vader:
Izzy's Sembagare
Kleur: Zwart
Tekening: Geen
Oorstand: Normaal
Oogkleur: Donker
Vacht: Gladhaar
Geboren op: 31 januari 2017

Twee geweldige ratten, in zeer goede gezondheid en met een zalig karakter. Voor allebei is dit de eerste keer dat ze vader en moeder zijn geworden. De bevalling ging vlot, zonder complicaties en op 1 januari in de avond, precies op de uitgerekende datum werd rond 21u15 het eerste ritten geboren. Hestia laat me er gewoon bij, en is een hele relaxte goede moeder.

17 januari:
Kijk eens even wat een verschil in een paar dagen tijd. Op één ritten na, hebben ze allemaal de oogjes open. Ze zijn super leuk, ravotten al lekker met elkaar en het zijn gezonde stuitertjes. 

13 januari:
Voor het eerst alle rittens apart op de foto. Er is op deze manier nauwelijks zichtbaar welke de bruine tint hebben.

11 januari:
Zwarte en donkerbruine kleuren zijn nu duidelijk zichtbaar. Ik heb nogmaals de geslachten bekeken en kom nog steeds op 6 dames en 7 heren. Nog heel even en de rittens zullen hun oogjes open doen. 

9 januari:
De rittens van Hestia zijn verschrikkelijk actief. Het lijkt wel of ze constant honger hebben, dus laat de dagen maar snel voorbij gaan, dat ze zelf mee kunnen gaan eten. Ze zien er allemaal goed uit, en ook hier zie je allemaal velletjes op de huid liggen, wat komt doordat de haartjes van de vacht goed door komen. Eén ritten is net als oma Vaya, die heeft een potje op de kop.

7 januari:
De haartjes komen door, het zal niet lang meer duren voordat elk ritten een prachtig glanzend vachtje heeft.

5 januari:
De rittens groeien goed en zijn flink verkleurd. De geslachten zijn bekeken, en zo te zien zijn er 6 dames en 7 heren. Dat betekend dat er nog maar 1 dametje gereserveerd kan worden uit dit nest, maar nog wel volop ventjes gereserveerd kunnen worden.

1 januari:

Daar zijn ze dan, de kleine mopjes. Altijd weer een wonder. Ze zien er goed uit, het zijn flinke rittens, en de maagjes zitten goed vol, wat je kan zien aan het 'witte' melkbandje bij de buikjes. 

Reserveringen voor dames:
1: 30STR
2: Izzy's Ratten
3: Freya - voorkeur voor dumbo
4: Freya - voorkeur voor dumbo
5: 
6:

Reserveringen voor heren:
1: 30STR
2: Izzy's Ratten
3: Inge en Boy
4: Bas - voorkeur voor dumbo en eventueel choco
5:
6:
7: