Welkom op de nieuws pagina


Welkom op de nieuwspagina van onze website.

2017 ligt achter ons en ik kan wel zeggen, ik ben blij toe. Wat een jaar. Natuurlijk was niet alles slecht aan 2017, maar het voelt alsof de downs er toch zeker meer in aanwezig waren dan de ups. Het is voorbij, dus tijd om met een blanco boek te beginnen.

2018 is goed begonnen en al direct op de 2e dag van het nieuwe jaar is er nieuw leven geboren bij ons. 
Het A nest 2018. 
Deze rittens hebben een silvermane vader en zullen dus in een hogere prijsklasse vallen dan andere ratten.
Ook het B en C nest zijn onderweg, dus de duimen draaien dat ook hier alles goed zal verlopen. De rittens uit die nesten zullen net als het A nest ook (grotendeels) in een hogere prijsklasse vallen.

Nu hoor ik sommige mensen al bijna denken, waarom een hogere prijsklasse, een rat is een rat. 
Ja, zo dacht ik eerst ook, maar nu  niet meer. Het heeft mij veel geld gekost om aan silvermane en marble ratten te komen, en er zijn er nog niet zoveel van. Ik ga niet zeggen, ze zijn zeldzaam, maar wel nog heel pril in hun bestaan.
Je kan dan ook zeggen van honden en katten, een hond is een hond, en een kat is een kat, maar ook daar betaal je een hogere prijs als je een hond of kat wilt waarvan er niet zoveel zijn. Bij de rat zie ik dat niet anders, alleen gaat het dan niet om een ander ras, maar wel om een apart tekening, die nog maar heel weinig voor komt. 

De prijzen voor deze ratten worden enkel via e-mail doorgegeven aan mensen die zeer geïnteresseerd zijn en dit ook heel duidelijk laten blijken. Fokdieren in deze aparte verschijningen zijn enkel beschikbaar voor een paar fokkers. De andere dieren zullen allemaal als huisdier uitgeplaatst worden en bij voorkeur naar mensen die al ratten van ons hebben. Ik ga hier ook zeer zeker verder niet over in discussie, met niemand. Dit is mijn keus, en daar blijft voorlopig bij.


1 oktober 2013:

Vanmorgen heb ik je gevonden in de huiskamer. De operatie van de zondag ervoor was toch teveel voor jou. Na 11 jaar en 9 maanden moet ik je gaan missen. Het doet pijn jou niet meer bij me te hebben.

Duitse Herder dame Ocean van Adelrik.

*08-01-2002/01-10-2013

Dag lieve lieve Sjaantje, ik zal jou nooit vergeten.

4 november 2012:

Vanmorgen kregen wij te horen dat mijn vader is overleden.

*05-08-1929/+04-11-2012

Dag Pa, rust nu maar, ik mis je.

5 juni 2009:

Zeer onverwachts krijgen we een grote klap te verwerken als we te horen krijgen dat mijn moeder totaal onverwachts is overleden.

*01-08-1931/+05-06-2009

Ik mis je heel erg Ma, kon ik nog maar eens met je praten, maar in mijn hart heb ik je altijd bij me.

30 juli 2009:

Na 12 jaar en 8 maanden samen zijn, moeten we afscheid nemen van onze Duitse Herder dame Loena v/d Herdgang.

Ze was op en wou zelf ook helemaal niet meer.

*09-11-1996/+30-07-2009

Dag Muppet van me, je was een superhond, je blijft altijd mijn kanjer.