G nest 2020 - Geboren op 17 juni

R&R Siggy
Zwart Ier
Gladhaar - Dumbo

30STR's Quinlan
Burmees
Gladhaar - Dumbo


Op 17 juni was het zo ver en Siggy zette 16 rittens op de wereld. Helaas werd 1 ritten dood geboren en een tweede was zo extreem klein, dat deze enkele dagen later ook overleden is. Net nog altijd 14 rittens, had Siggy het nog altijd zwaar om al haar kleintjes van voldoende melk te voorzien. Er was echter nog een dame drachtig en die beviel op 27 juni. Helaas waren alle 9 rittens dood bij de geboorte, en gaf ik haar 4 rittens van Siggy om groot te brengen. Deze 4 rittens hebben duidelijk een voorsprong gemaakt op de andere 10. Ze hebben de oogjes al open en zijn een stukje groter dan de rest. Bij de 10 van Siggy zitten er duidelijk een paar bij die aan de magere kant zijn, maar het duurt niet lang meer en ze kunnen mee eten, dan komt alles goed en kan de inhaal spurt beginnen.

26 juli:
Helaas is door drukte met werk, huishouden, andere dieren en noem alles maar op wat je tegen kan komen in het dagelijkse leven, de tijd om foto's te maken er de laatste tijd bij ingeschoten. Ik hoop dat de onderstaande foto's, die vandaag gemaakt zijn, dit een beetje goed kunnen maken. Iedereen gaat een e-mail van mij krijgen om dag en tijd af te spreken om de rittens op te halen. LEES DE MAIL GOED.

DE DAMES

DE HEREN

9 juli:
De oogjes zijn al even open, dus ze zijn "af", en hoeven nu alleen nog maar flink te groeien, en dan mogen ze eind van de maand verhuizen naar hun nieuwe baasjes. In het oranje huisje de meisjes, in het groene huisje de jongens. Geniet van de foto's.

2 juli:
Ik geef het toe, ik heb weleens betere foto's gemaakt, maar toch kan ik jullie deze niet onthouden. Op de eerste twee foto's staan ze allemaal, dan eentje met een ritten in de kreukels, maar ja, als het maar lekker slaapt ;-) 
Daarna volgen de dames en heren ieder apart. 

De zes dames. We hebben één zwarte, drie siamezen, één burmees en één sable burmees. Als ik een klik met haar heb zal in ieder geval de sable hier blijven en dan nog een siamees. Wat ik zeg, het ligt eraan met welke ik een klik heb.

De acht knulletjes. Ook hier zal het er helemaal aan liggen met welke ik een klik ga hebben, en die zal dan blijven. 

25 juni:
Helaas nog een kleintje verdwenen, maar ook die was heel erg klein en mager. Heel jammer, maar zo gaat het soms nu eenmaal.

21 juni:
Het kleine ukje deed enorm zijn best, en had ook melk in zijn maagje zoals je op de foto kan zien. Helaas mocht het niet zo zijn en heeft hij het niet gehaald.

Reserveringen dames:

30STR - sable burmees + burmees (of siamees) - Gyda & Gudrun
Djodie - burmees
Dominique - siamees + zwart
Inge S - siamees

Reserveringen heren:

30STR - burmees + zwart (bij Ice) - Garon & Gunnar
Brecht - 2x zwart + 1x siamees
Alicia - 3 x zwart
Reserve lijst: 
Thomas C - 2 ventjes